8 juni 2011

Thailand deel 2

En zo zit je gewoon 4 dagen in Thailand! De eerste 3 in Bangkok overleefd. Te veel gezien en vooral geroken om zo maar even tussen neus en lippen door te vertellen.

Gisteren een fietstochtje gemaakt. Het was 34 graden met een luchtvochtigheid 'veel'. 3 uur gefietst door straatjes, steegjes, over markten, pleinen, schoolpleinen, tussen de monniken door, met de fiets op de boot en ga zo maar door.

Onderweg de meest vreemde zaken gezien. Vooral heel veel rotzooi. 2e, 3e en 10e hands auto onderdelen zoals gids Andy (da's een vrouw, looking like a guy) wist te vertellen.


Verder lekker niets gedaan. Beetje in het zwembad gehangen, tukje gedaan, rondje op Khaosan Road gelopen en daar een paar drankjes gedronken.

Vandaag afgereisd naar Ayutthaya met de dieseltrein. Voor 15 bath p.p. tussen de locals en de venters. Airco is een raampje links en een raampje rechts. Wij zaten nog luxe, op skai, een wagon verderop zaten ze op houten kerkbanken.
Vandaag hier wat rondgewandeld en twee keer gezwommen. Na de hectiek van Bangkok is het hier een oase van rust en luxe. Een huisje met een buitendouche, een toilet met een voilegordijntje en een stille airco.

Groetjes !!!

1 opmerking:

  1. De luchtvochtigheid is daar boven de 90%.;-) Pffff
    dat is veel. Wat zullen jullie veel zien en te beleven hebben daar !Heerlijk. Myrthe vraagt of jullie wel veel foto's maken. Kan ze lekker jaloers worden, hoewel dat is ze al.

    veel liefs
    Natascha

    BeantwoordenVerwijderen